Paloturvakontti • Paloturvallinen varastokontti • Vaarallisten aineiden varastoinnissa • Öljyjen ja kemikaalien varastoinnissa • IKAPOL
+48 539 828 160
Paloturvakontti • Paloturvallinen varastokontti • Vaarallisten aineiden varastoinnissa • Öljyjen ja kemikaalien varastoinnissa • IKAPOL
+48 531 113 435
SERTIFIOINTI:

DIBt | CE | ISO 1090 | WPQR | ISO 9001 | ISO 3834

Paloturvakontti • Paloturvallinen varastokontti • Vaarallisten aineiden varastoinnissa • Öljyjen ja kemikaalien varastoinnissa • Kymmenen toimintavuotensa aikana IKAPOL on saavuttanut palvelujensa pitkälle suuntautuvan kattavuuden kemiallisten aineiden varastointivarastojen suunnittelussa ja tuotannossa, mukaan lukien syttyvät, räjähtävät, ympäristölle ja ihmisille aggressiiviset varastot. Tällä hetkellä meillä on tuotantovalmiudet ja luvat tehdä kaikenlaisia varastoja, telineitä, laatikoita ja muita maahan liittyviä esineitä.

IKAPOL työllistää asiantuntijoita ilmanvaihdon, ilmastoinnin ja sähköliitäntöjen alalla. Niiden tehtävänä ei ole vain kokoonpano, vaan myös tallennusolosuhteet täyttävien laitteiden valinta. Meillä on täysi hallinta täällä, valitsemme parhaat laitteet, joilla on takuu työn vakaudesta. Kun varastoidaan vaarallisia aineita, joiden höyryt ja pölyt muodostavat räjähtävän seoksen ilman kanssa, on tarpeen käyttää laitteita, joiden RÄJÄHDYSSUOJAUS EX on ATEX:n mukaisesti ja jotka on tarkoitettu tietylle räjähdysvaaravyöhykkeelle.

MITÄ TEEMME
Luotettava kumppani ja parhaat käytännöt

Ikapolilla on ollut moitteeton maine asiakkaidensa keskuudessa jo vuosia. Takaamme tarjoamiemme varastojen erinomaisen hinta-laatusuhteen. Asetamme aina asiakkaan tarpeet etusijalle. Pyrimme kehittämään yhteisiä ratkaisuja säiliön kokoon, kuinka hallita säilytystilaa parhaiten ja valita tietyille varastoiduille aineille omistetut laitteet. Riittää, kun saat käyttöturvallisuustiedotteen tallennetuista tietovälineistä ja niiden lukumäärästä ja koosta. Näiden tietojen perusteella suunnittelemme täydellisen varaston, joka täyttää kaikki standardit ja varmistaa toimivuuden ja turvallisuuden.

Kokea

Meillä on monen vuoden kokemus tuotannosta paloturvallinen varastokontti. Pyynnöstä voimme antaa referenssejä asiakkaistamme. Varastojamme on lähes joka puolella maata.

Toteutuksen nopeus

Lähestymme jokaista projektia yksilöllisesti, mikä on etusijalla tuotannon aikana. Oikea-aikainen toimitus ja nopea toteutus ovat erittäin tärkeitä sekä meille että asiakkaalle. Usein käy niin, että asiakas tarvitsee kontin hyvin lyhyellä varoitusajalla eri syistä. Erilaisten kemikaalien varastointia ja varastointia koskevat määräykset ovat yhä tiukempia. Ympäristö saastuu yhä enemmän, joten vaatimukset kasvavat. Pyrimme pitämään toimitusajan mahdollisimman lyhyenä. Konttien valmistuksen parissa työskentelee monia päteviä asiantuntijoita, jotka vastaavat kukin konttien valmistukseen liittyvistä yksittäisistä vaiheista ja laitteista. Näin voimme toimittaa valmiin tuotteen asiakkaalle hyvin lyhyessä ajassa.

Joustavuus

Koska emme suorita sarjatuotantoa, pystymme sopeutumaan asiakkaidemme kaikkiin vaatimuksiin alkaen varaston koosta, sen pinnasta, käytetyistä materiaaleista ja asennetuista laitteista, jotka päättyvät väriin, esteettiseen viimeistelyyn ja lisälaitteisiin.

Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja täyttä teknistä palvelua

Yrityksemme toimittamilla konteilla on vakiona 2 vuoden takuu. Jokaisessa kontissa on tekniset asiakirjat, käyttöohjeet ja huolto-ohjeet. Tarjoamme apua kaikissa tilanteissa, erityisesti asiakkaan pyynnöstä, järjestämme koulutusta varastoja ylläpitäville työntekijöille, jotta he voivat hyödyntää kaikkia käytettyjen laitteiden toimintamahdollisuuksia parhaalla ja tehokkaimmalla tavalla. Konttimme huolletaan järjestelmällisesti, jotta varmistetaan kaikkien laitteiden paras ja pisin mahdollinen toiminta.

laatua parhaaseen hintaan

IKAPOLin valmistamat paloastiat ovat korkealaatuisia. Tarpeista riippuen käytämme niiden rakentamiseen erilaisia komponentteja. Monen vuoden kokemus ja monet valmiit projektit ovat antaneet meille mahdollisuuden selvittää parhaat hinnat toimittajiemme kanssa, joten voimme tarjota houkuttelevia hintoja menettämättä laatua käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja.

Palvelu

Ikapol takaa toimitettujen konttien huollon sekä takuuaikana että sen jälkeen. Sen suorittaa varaston valmistaja eikä satunnainen huoltopiste. Huoltoväli määritetään yksilöllisesti käytettävän laitetyypin ja sen toiminnan mukaan. Säännöllisellä huollolla varmistetaan asianmukainen toiminta, vähennetään vikaantumisriskiä ja varmistetaan näin ollen kemikaalien turvallinen ja asianmukainen varastointi. Arvostamme asiakkaidemme huolenpitoa toimittamistamme varastoista, ja säännöllisen huollon yhteydessä pidennämme laitteiden takuuta 2:sta 3 vuoteen.

Konsultointi

Zdarza się, że klient, który potrzebuje zakupić magazyn dla swojej firmy nie do końca wie jakie musi spełniać on warunki, aby był bezpieczny i funkcjonalny.
Zapewniamy doradztwo zarówno w kwestii doboru wielkości kontenera, rodzajów poszycia jakie jest wymagane przy przechowywaniu konkretnych substancji chemicznych jak i odpowiednim doborze urządzeń zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami. Nasze rozwiązania zawsze są konsultowane z uprawnionymi przedstawicielami Straży Pożarnej – co daje nam pewność że zastosowane rozwiązania zapewniają bezpieczeństwo użytkownikowi kontenera, jak minimalizują ryzyko zagrożenia dla środowiska.

Lisäpalvelut

Itse säiliö ei ole kaikki! On tärkeää kehittää ja hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Varastomme voidaan lisäksi varustaa erilaisilla telineillä, sorbenttisetteillä, terveys- ja turvakaapeilla, henkilönsuojaimilla ja muilla jokapäiväisessä käytössä tarvittavilla materiaaleilla. Asiakasta palvellaan kattavasti – pyrimme tarkastelemaan maailmanlaajuisesti kaikkia hänen tarpeitaan.

Miksi kannattaa luottaa meihin?

Kemikaalien asianmukaisen varastoinnin ja varastoinnin ongelma on hyvin suuri. Usein yritykset, jotka käyttävät erilaisia kemikaaleja tai joutuvat varastoimaan jätettä, eivät todellakaan osaa tehdä sitä. Yrityksemme tarjoaa ammattitaitoista neuvontaa sekä säilytystarpeiden, koon ja säiliön tyypin määrittämisessä että tarpeen käyttää tiettyjä laitteita, jotta varastoidut kemikaalit ovat turvallisia sekä ihmisille että ympäristölle. Jokaisessa projektissa työskentelee joukko päteviä ihmisiä, alkaen tuotantotyöntekijöistä, sähköasentajista, jotka päättyvät palokunnan mielipiteeseen.

Sitoutuminen ja intohimo

Jokainen asiakkaalle toimitettu kontti on tärkein lapsemme. Ihmiset, jotka luovat sen, tekevät sen intohimoisesti ja sitoutuneesti. Jokainen projekti on uusi seikkailu, uusia kokemuksia, uusia ja nykyaikaisempia ratkaisuja.

Kaupallinen tarjous laaditaan ainoastaan englanniksi.
-
The commercial offer is prepared only in English.

This will close in 3 seconds