Paloturvakontti • Paloturvallinen varastokontti • Vaarallisten aineiden varastoinnissa • Öljyjen ja kemikaalien varastoinnissa • IKAPOL
+48 539 828 160
Paloturvakontti • Paloturvallinen varastokontti • Vaarallisten aineiden varastoinnissa • Öljyjen ja kemikaalien varastoinnissa • IKAPOL
+48 531 113 435
SERTIFIOINTI:

DIBt | CE | ISO 1090 | WPQR | ISO 9001 | ISO 3834

Vaarallisten aineiden varastoinnissa – Paloturvallinen varastokontti

Vaarallisten aineiden varastoinnissa – Paloturvallinen varastokontti

Vaarallisten aineiden varastoinnissa - Paloturvallinen varastokontti

Vaarallisten aineiden ja tuotteiden varastointi voi aiheuttaa räjähdys- tai tulipalovaaran. Siksi on erittäin tärkeää varmistaa kaikkien niiden ihmisten turvallisuus, jotka työskentelevät varastoissa ja alueilla, joilla tällaisia materiaaleja säilytetään. Näissä paikoissa on mahdollista varmistaa paloturvallisuus. Tätä tarkoitusta varten palosuojatut kemikaalisäiliöt tarjoavat korkean palosuojauksen. Mitä kannattaa tietää enemmän?

Palontorjunta

Palontorjuntaa järjestettäessä on otettava huomioon useita tärkeitä seikkoja, muun muassa riittävä etäisyys materiaalien ja lämmitysalueiden välillä, turvallisten ja nopeiden poistumisreittien tarjoaminen tulipalon sattuessa, varastojen varustaminen sammutuslaitteilla, mutta ennen kaikkea on tärkeää luoda paikka, jossa vaarallisia materiaaleja voidaan varastoida turvallisesti. Tulipalon sattuessa tulipalo ei leviä niin nopeasti kuin jos nämä materiaalit lojuvat satunnaisissa paikoissa, mikä on vastoin terveys- ja turvallisuussääntöjä. Vaarallisten ja syttyvien materiaalien varastointialueen on tarjottava työntekijöille mahdollisimman suuri turvallisuus tulipalon sattuessa. 

Missä säilytetään syttyviä ja räjähtäviä materiaaleja?

Palavat materiaalit, kuten kaasut, nesteet tai pyrotekniset tuotteet, on sijoitettava erityisiin säiliöihin, jotka on suunniteltu tätä tarkoitusta varten voimassa olevien terveys- ja turvallisuusstandardien mukaisesti. Ne on erotettu toisistaan sisäseinillä ja katoilla, joissa on paloturvallinen kotelo, mikä takaa maksimaalisen turvallisuuden. On syytä huomata, että tällaisten materiaalien avulla palveluja tarjoavien henkilöiden on noudatettava lukuisia säännöksiä, ja kaikki tarkastukset tarkastetaan yksityiskohtaisesti. Kannattaa luottaa asiantuntijoihin ja tilata tarpeisiisi räätälöity korkealaatuinen ja palonkestävä kemikaalisäiliö. Kyse ei ole vain omaisuutesi suojelemisesta, vaan ennen kaikkea työntekijöidesi ja itsesi hengen suojelemisesta. Tarjoamme sinulle korkealaatuisia kemikaalisäiliöitä. Ne täyttävät kaikki tarvittavat standardit ja on suunniteltu tarpeidesi mukaan. Lähestymme jokaista tilausta yksilöllisesti, ja lukuisat tyytyväisten asiakkaiden mielipiteet vahvistavat luotettavuutemme.

Ominaisuudet Paloturvallinen varastokontti

Yrityksessämme räätälöimme kontit tarpeittesi mukaan. Nämä voidaan määrittää yksittäisten materiaalien kuvakkeista. Tarjouksemme sisältää:

  • Eristämättömät kemikaalisäiliöt, eristetyt kemikaalisäiliöt, palonkestävät säiliöt, säiliöt, joissa on lämpötilan ylläpito, säiliöt, joissa on jatkuva ilmanvaihto, kävelevät kontit ja monet muut.

Säiliö valitaan varastoitavien materiaalien tyypin ja määrän perusteella. Kemikaalisäiliön vaativia vaarallisia aineita ovat esimerkiksi hapot, emäkset, suolat, peroksidit, pyrotekniikka, maalit, lakat, liuottimet, jätteet ja monet muut. Säiliön tyyppi riippuu tietenkin myös materiaalin tyypistä (neste, kiinteä aine, kaasu). Verkkosivuillamme saatavilla olevat vaihtoehdot voivat olla monitasoisia. Yrityksemme laatimat mallit perustuvat vakuutusyhtiön, asiakkaan, palokunnan tai työsuojeluviranomaisen ohjeisiin. Kaikille säiliöille tehdään räjähdysvaarallisuusarviointi, joten kun ostat yritykseltämme, voit olla varma, että saamasi tuote täyttää kaikki standardit ja on korkealaatuinen. Erityisolosuhteita vaativien aineiden osalta käytämme myös lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiä, hälytysjärjestelmiä ja kameroita. Monet vaihtoehdot voidaan myös suojata antureilla ja lähettää tekstiviestejä uhasta, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin ja räjähdyksen tai tulipalon välttämisen. 

Miksi sinun pitäisi pitää itsesi ja työntekijäsi turvassa?

Räjähdysalttiiden tai palon leviämisvaaraa aiheuttavien materiaalien valmistukseen tai varastointiin sovelletaan erityisvaatimuksia, joita työnantajien on noudatettava.  Nykyinen lainsäädäntö edellyttää palo- ja räjähdyssuojauksen käyttöä. Tämä kannattaa siis pitää mielessä. Työterveys- ja työturvallisuusmääräysten tai työsuojelutarkastuksen suositusten noudattamatta jättäminen altistaa yrittäjän valtaville taloudellisille tappioille, jotka liittyvät oikeudellisiin seuraamuksiin. Työturvallisuuden varmistaminen ja omasta ja työntekijöiden hengestä huolehtiminen ei tietenkään ole vain säännösten vaan myös työnantajan vastuulla. Kehotamme sinua tutustumaan tarjontaamme. 

Aiheeseen liittyvät viestit:

Kaupallinen tarjous laaditaan ainoastaan englanniksi.
-
The commercial offer is prepared only in English.

This will close in 3 seconds