Paloturvakontti • Paloturvallinen varastokontti • Vaarallisten aineiden varastoinnissa • Öljyjen ja kemikaalien varastoinnissa • IKAPOL
+48 539 828 160
Paloturvakontti • Paloturvallinen varastokontti • Vaarallisten aineiden varastoinnissa • Öljyjen ja kemikaalien varastoinnissa • IKAPOL
+48 531 113 435
SERTIFIOINTI:

DIBt | CE | ISO 1090 | WPQR | ISO 9001 | ISO 3834

Paloturvakontti kokoon – suunnittelusta toteutukseen

Paloturvakontti kokoon – suunnittelusta toteutukseen

Paloturvakontti kokoon - suunnittelusta toteutukseen

Varastot, joita käytetään ihmisille syttyvien tai vaarallisten kemikaalien varastointiin, on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä. Jotta ne voisivat täyttää suojaavan tehtävänsä, niiden on ensinnäkin kestettävä kemikaaleja ja mekaanisia vammoja, mutta myös niiden on kestettävä tulta, joka on erityinen uhka tulipalon aikana. Kemialliset säiliöt valmistetaan siten, että ne täyttävät kaikki vaarallisten aineiden varastointia koskevien eurooppalaisten ja puolalaisten standardien vaatimukset. Varastot voidaan tehdä koon mukaan. Se on ihanteellinen ratkaisu, joka täyttää tällaisten varastojen ostamisesta kiinnostuneiden asiakkaiden odotukset.

Kemialliset varastot tulisi sijoittaa tällaisiin laitoksiin ja työpaikkoihin, joissa työntekijät joutuvat kosketuksiin erilaisten terveyttä uhkaavien aineiden kanssa. Ne on valmistettu korkealaatuisesta muovista, joka mahdollistaa turvallisen varastoinnin pelkäämättä vuotoja. Kemiallisten säiliöiden rakentaminen on erittäin vakaata ja suojaa myös ulkoisilta tekijöiltä, esimerkiksi tulelta.

Jokainen työnantaja on velvollinen varastoimaan asianmukaisesti ihmisille vaarallisia aineita. Vaarallisten aineiden varastointia koskevat säännökset ovat monimutkaisia ja monipuolisia.  Usein kuitenkin käy niin, että monissa asetuksissa annetaan jonkin verran vapauden laajuutta. Ennen kuin ostat sopivan kemiallisen säiliön, sinun on ensin arvioitava uhkien laajuus ja sovellettava vain ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä vaaroihin, jotka voivat vaarantaa henkilön.

Kemiallisille aineille on olemassa useita varastoja, kuten varastojen hyllytys ja ne, joilla on mahdollisuus päästä sisään. Vaarallisten aineiden varastot voivat olla liian pieniä. Sitten käytetään vaarallisten aineiden varastointia. Niistä erotetaan varastot ja ne, joilla on mahdollisuus päästä sisään. Ne voidaan tehdä yksittäisille tilauksille asiakkaan tarpeiden mukaan, jolla on mielessään yrityksen työntekijöiden turvallisuuden varmistaminen.

Sellaisten kemikaalien varastotilojen, jotka pystyvät pääsemään sisään, olisi oltava ensisijaisesti turvallisia käyttäjille. Kemialliset säiliöjärjestelmät, joihin voidaan syöttää, on varustettu telineillä, joihin pienet säiliöt voidaan järjestää asianmukaisesti ja mikä tärkeintä määräysten mukaisesti. Tilanteissa, joissa materiaalit, jotka oli tarkoitus varastoida säiliöihin, joihin on mahdollista päästä, eivät mahdu niihin, on käytettävä telinevarastoja. Telineillä varustetut varastot on suunniteltu varastoimaan niihin pääasiassa tynnyreitä tai säiliöitä. Hyllyvarastoja voidaan käyttää toisaalta haarukkatrukkien tai trukkien avulla. Niissä on ilmanvaihto, jonka ansiosta vaarallisia aineita voidaan säilyttää avaamatta niitä. Jos telinesäiliötä ei voida sijoittaa riittävän turvalliselle etäisyydelle muista rakennuksista, sen on oltava suojassa mahdollisilta tulipaloilta.

artikkelin lähde: www.ikapol.net
Aiheeseen liittyvät viestit:

Kaupallinen tarjous laaditaan ainoastaan englanniksi.
-
The commercial offer is prepared only in English.

This will close in 3 seconds